Bedrijfsprofiel

Janvennegoorofhesselink bestaat uit een jong, professioneel en gedreven team. Wij werken nauw samen met Twice IT Training en verzorgen diensten op het gebied van HRM. Hierbij moet u denken aan soft-skill trainingen gericht op attitude, vaardigheden en gedrag, individuele begeleidingstrajecten of begeleiding bij cultuur- en organisatieverandering.

Leidraad binnen onze dienstverlening is dat u optimaal profijt heeft van de gepleegde inspanningen. Als organisatie zijn wij ons bewust van het feit dat onze diensten zich richten op het spanningsveld tussen mens, werk en organisatie. Wij streven dan ook niet alleen naar kwaliteit, maar ook naar toepasbaarheid van onze diensten en producten binnen de dagelijkse praktijk van onze opdrachtgevers.

Voor bedrijven in de huidige arbeidsmarkt is het behoud, ontwikkeling en up-to-date houden van kennis essentieel. Door een hoog verloop in alle sectoren, wordt kennis en dus veel waarde onttrokken aan de organisatie. Visie van Janvennegoorofhesselink is dat kennis onderhouden goedkoper is dan vervangen. Wij streven dan ook naar het overdraagbaar maken en up-to-date houden van kennis binnen organisaties.

Dit vereist van organisaties een meer strategische kijk op kennis, opleiding en Human Capital. Om deze manier van denken, binnen organisaties, te kunnen implementeren zijn diensten op het gebied van HRM een waardevolle aanvulling.

 

Mission statement

Het leveren van maatwerk Human Resource diensten om continuïteit en ontwikkeling van het Human Capital en haar specifieke kennis, kwaliteiten en vaardigheden binnen organisaties te waarborgen tegen een gunstige prijs-kwaliteit verhouding.